Search

Påmeldingen stenges i dag!

Nå er det alt for sent å melde seg på Greta Molanders Æresløp 2017!! Påmeldingen stenges i dag - og da blir det heller ikke lenger anledning til å endre noe i påmeldingene som allerede er sendt inn. Tusen takk til alle dere som har meldt dere på! Vi har rekordpåmelding - og nå fortsetter jobben med å få med så mange som mulig. Endelig bekreftelse på deltagelse kommer på e-post i løpet av de neste ukene. Ikke glem at siste betalingfrist for deltakeravgift er 20. mai - for dere som ikke allerede har betalt. Dette er spesielt viktig nå som vi har en venteliste hvor det står flere som gjerne vil være med!

Trenger dere hotellrom på Hamar før løpet?

Viktig informasjon til dere som trenger overnatting på Hamar før løpsstart! (Altså fra fredag 18.08.17 - lørdag 19.08.17.) Vi har fått et tilbud fra hotellsjef Lise Berg ved Clarion Collection Hotel Astoria ved Østre Torg i Hamar sentrum. Hun tilbyr følgende til deltakere i Greta Molanders Æresløp: Enkeltrom a kr. 1140,- Dobbeltrom a kr. 1340,- Rompriser inkl. frokost og lett kveldsmåltid. Damene kan henvise til romkvote: GretaMolander og bestilling på mail til lise.berg@choice.no innen 1/6. Det er en stor håndballcup i byen denne helgen, så det kan bli vanskelig å få rom - det lønner seg derfor å bestille så fort som mulig. Astoria holder av en romblokk til Greta Molander-deltakere til 1.

Fulltegnet løp, påmelding etter 1.mai blir satt på venteliste.

NB! Greta Molanders Æresløp 2017 er nå fulltegnet! Alle påmeldte etter 01.05.17 blir satt på venteliste. Vi jobber med muligheten for å få med flere, men hovedproblemet er at bankettsalen på Selma Spa+ rett og slett ikke har plass (eller tillatelse) til mer enn 220 mennesker. Det er faktisk en del som har sendt inn påmelding, men ikke har betalt startavgiften - som skulle vært betalt ved påmeldingstidspunktet. Vi er derfor ikke sikre på om alle disse virkelig mener de skal være med - dette vet vi først når endelig betalingsfrist går ut 20. mai. Har du meldt deg på for en stund siden, men ikke betalt startavgift lønner det seg å gjøre det nå for å være sikret deltakelse! Husk at purring

© 2016 Greta Molander Æresklubb