I 2020 arrangeres Greta Molanders Æresløp for 24. gang!

Dette har blitt Norges største og morsomste veteran-billøp for kun kvinnelige førere! Kjøretøyene må være minst 30 år gamle, mens førerne kan være i alle aldre så lenge de har gyldig førerkort! Det er tillatt med mannlige passasjerer og/eller kartlesere!

Starten går på lørdag fra Stortorget i Hamar. Vi spiser lunsj på et serveringssted langs løypa, og overnatter på Selma Spa+ Hotell i Sunne i Sverige. Lørdag kveld blir det bankett! Målgang med premieutdeling blir søndag ettermiddag i Kongsvinger. Underveis blir det ulike oppgaver som gjør at det ved målgang kan kåres en sammenlagtvinner - i tillegg til vinnere av delkonkurransene. Sammenlagtvinneren får sitt navn inngravert på sølvpokalen som ble skjenket klubben av Greta Molander selv.

Vi oppfordrer flest mulig til å kjøre i antrekk som står til kjøretøyets tidsalder. Beste tidsriktige antrekk vil bli kåret og premiert!

Påmeldingen til årets løp vil bli åpnet 1. februar 2020. Man melder seg på løpet via våre nettsider som tidligere. Det blir en høyere startavgift for de som ikke er medlemmer i Æresklubben. Som tidligere år er det ikke et krav at man skal være medlem i Æresklubben for å delta i løpet. NB! Viktig: Startavgiften SKAL betales ved påmeldingstidspunkt for at påmeldingen skal være gyldig og godkjent - øvrig deltakeravgift betales senere (mer info om dette kommer etter hvert). Deltakeravgiften dekker bespisning og hotell.

Det vil være begrenset hvor mange biler som kan starte i løpet. Grunnet kapasiteten til serveringssted og hotell må maks antall biler for start være 85. Skulle det vise seg at løpet blir fullbooket vil prinsippet "førstemann til mølla" gjelde. Startnummer vil bli tildelt i forhold til innbetalingsdato for startavgift. Erfaringsmessig lønner det seg å være tidlig ute med påmelding og innbetaling av startavgift! (I 2019 fikk vi over 30 betalte påmeldinger første døgnet!)

Styret vil ønske nye og gamle deltakere velkommen til et strålende løp i august 2020!

Løpets motto er som alltid: Kjør slik at du trives!

© 2016 Greta Molander Æresklubb