top of page

Fulltegnet løp, påmelding etter 1.mai blir satt på venteliste.


NB! Greta Molanders Æresløp 2017 er nå fulltegnet! Alle påmeldte etter 01.05.17 blir satt på venteliste. Vi jobber med muligheten for å få med flere, men hovedproblemet er at bankettsalen på Selma Spa+ rett og slett ikke har plass (eller tillatelse) til mer enn 220 mennesker. Det er faktisk en del som har sendt inn påmelding, men ikke har betalt startavgiften - som skulle vært betalt ved påmeldingstidspunktet. Vi er derfor ikke sikre på om alle disse virkelig mener de skal være med - dette vet vi først når endelig betalingsfrist går ut 20. mai. Har du meldt deg på for en stund siden, men ikke betalt startavgift lønner det seg å gjøre det nå for å være sikret deltakelse! Husk at purring på betaling av startavgift og deltakeravgift etter 20. mai ikke kan påregnes. Det er derfor veldig viktig at du selv passer på at alt blir betalt i tide - spesielt nå som vi får en venteliste.


Siste innlegg
Arkiv
bottom of page