top of page

FULLTEGNET!


🏁 FULLTEGNET!! 🏁 Greta Molanders Æresløp 2018 er nå fulltegnet - dvs. vi har 85 betalte påmeldinger!! Alle påmeldinger som sendes inn fra og med nå (22.03.2018) vil bli satt på venteliste. Dette vil innebære at det er høyst usikkert om man får delta med mindre noen andre melder seg av innen 15. mai. Etter 15. mai er det ikke mulig å gjøre noen flere endringer i påmeldingene, og vi begynner arbeidet med å gå gjennom alle dataene - påmeldinger og betalinger - og de som står på ventelisten kan ikke regne med å få vite om de får være med før månedskiftet mai/juni. Påmeldingene i år har strømmet inn over all forventning - og vi gleder oss til et flott løp! Det har igjen vist seg at man må være tidlig ute med påmelding og betaling for å få sjansen til å delta på Norges (og kanskje verdens) største og morsomste dameløp for veteranbiler!!  


Siste innlegg
Arkiv
Greta_Molander Klubb logo.gif
bottom of page