FULLTEGNET!


🏁 FULLTEGNET!! 🏁 Greta Molanders ÆreslĂžp 2018 er nĂ„ fulltegnet - dvs. vi har 85 betalte pĂ„meldinger!! Alle pĂ„meldinger som sendes inn fra og med nĂ„ (22.03.2018) vil bli satt pĂ„ venteliste. Dette vil innebĂŠre at det er hĂžyst usikkert om man fĂ„r delta med mindre noen andre melder seg av innen 15. mai. Etter 15. mai er det ikke mulig Ă„ gjĂžre noen flere endringer i pĂ„meldingene, og vi begynner arbeidet med Ă„ gĂ„ gjennom alle dataene - pĂ„meldinger og betalinger - og de som stĂ„r pĂ„ ventelisten kan ikke regne med Ă„ fĂ„ vite om de fĂ„r vĂŠre med fĂžr mĂ„nedskiftet mai/juni. PĂ„meldingene i Ă„r har strĂžmmet inn over all forventning - og vi gleder oss til et flott lĂžp! Det har igjen vist seg at man mĂ„ vĂŠre tidlig ute med pĂ„melding og betaling for Ă„ fĂ„ sjansen til Ă„ delta pĂ„ Norges (og kanskje verdens) stĂžrste og morsomste damelĂžp for veteranbiler!!  


Siste innlegg
Arkiv