DEL 3: Deltakeravgift


Påmeldingen til Greta Molanders Æresløp 2019 åpner om noen dager! Mens vi venter kommer det i løpet av de nærmeste dagene en del informasjon som er viktig å få med seg - FØR du melder på!

Del 3: I dag handler det om deltakeravgiften:

DELTAKERAVGIFT

Måltider og overnatting skal forhåndsbestilles før 15. mai, og forhåndsbetales senest 20. mai.

Det er valgfritt om man ønsker å benytte seg av det foreslåtte lunsjtilbudet, overnattingstilbudet og festmiddagen. Vi har derfor ingen fast deltakeravgift for hele arrangementet, da dette er avhengig av hvilke alternativer man ønsker. Disse valgene gjør man ved påmeldingen, og prisene er også oppgitt der. Vi ber om at du selv merker deg kostnadene for de alternativene du velger – og til slutt summerer alle valgene slik at du får en total deltakeravgift. Det er ikke mulig å bestille måltider og overnatting direkte hos våre samarbeidspartnere.

Lunsj

-Lunsjen koster kr. 180,- pr. person. Dette er en fyldig lunsjtallerken - brød, kaffe og kake er inkludert. Evt. annet drikke enn vann må kjøpes av den enkelte på stedet.

-Alle som har bestilt lunsj vil finne lunsjbilletter i løpsmappen som deles ut ved start. Det er veldig viktig at disse leveres på lunsjstedet, slik at antallene stemmer.

Middag

-Festmiddagen lørdag kveld på Selma Spa hotellet i Sunne koster 595,- NOK pr. person.

–Dette er en tre-retters middag, inkludert kaffe og en velkomstdrink før måltidet. Evt. annet drikke i tillegg må også her kjøpes av den enkelte – hotellet foretrekker da at man kjøper drikkebonger i baren før måltidet.

-NB! Det er strengt forbudt å ta med egne alkoholholdige drikkevarer under "happy hour" og på festmiddagen – dvs. i hotellets fellesarealer som dekkes av skjenkekontroll!

Overnatting på Selma Spa

-Enkeltrom koster 1240,- NOK pr rom.

-Dobbeltrom koster 2060,- NOK pr. rom.

-Dobbeltrom med 1 ekstraseng koster 3090,- NOK pr. rom.

-Frokost er inkludert for alle

Betaling av deltakeravgift

-Deltakeravgiften som dekker lunsj, middag og overnatting skal betales SENEST 20. mai til konto nr. 1822 61 83120.

-Vårt tips er at du ved påmeldingen nøye noterer deg hva som vil bli din deltakeravgift i tillegg til startavgiften, og når du da går inn i nettbanken for å betale startavgiften, legger du samtidig deltakeravgiften inn til betaling med forfall senest 20 mai. Dersom du må foreta endringer på påmeldingen som har innvirkning på deltakeravgiften, har du fortsatt mulighet til også å gjøre endringer i nettbanken din. Dersom du ikke må foreta noen endringer slipper du å glemme og betale deltakeravgiften hvis du allerede har lagt den på forfall.

-Påmeldingen er bindende – deltakeravgiften refunderes som hovedregel ikke.


Siste innlegg
Arkiv

© 2016 Greta Molander Æresklubb