DEL 1: Påmelding


Påmeldingen til Greta Molanders Æresløp 2019 åpner om noen dager! Mens vi venter kommer det i løpet av de nærmeste dagene en del informasjon som er viktig å få med seg - FØR du melder på!

I dag handler det om påmeldingen:

PÅMELDING

- Selve påmeldingen gjøres via vår nettside www.gretamolander.no . (Det er ikke mulig å melde på via direkte epost/telefon til styret.)

–Påmeldingen åpnes 1. februar og stenges 15. mai.

-I løpet av påmeldingsperioden er det mulig å gå inn på påmeldingsskjemaet og foreta så mange endringer som er nødvendig – og evt. så mange ganger man måtte ha behov for.

-Når påmeldingskjemaet er korrekt utfylt vil man få en umiddelbar bekreftelse på e-post om at påmeldingen er mottatt – og det vil være en lenke tilbake til skjemaet som skal benyttes dersom man må gjøre endringer. Det er viktig å følge med på at du umiddelbart mottar denne bekreftelsen – hvis ikke må du gå inn igjen i påmeldingen og gå over skjemaet på nytt, da dette vil normalt bety at det er noen mangler.

-NB! Til dere som bruker hotmail: Det viser seg at hotmail har en tendens til å sortere ut en slik bekreftelse fra google-skjemaer som søppel/spam – eller rett og slett nekte å ta det imot. Dette har forårsaket såpass mange problemer de siste årene at vi anbefaler å bruke en annen type e-post hvis du har mulighet.

-Påmeldingsfristen 15. mai er absolutt – etteranmeldelser er ikke mulig. Dette er pga. bestillings- og betalingsfrister til hotell og lunsjsted, produksjon av løpsblad og andre forberedelser som gjør at vi må vite nøyaktig antall i god tid før løpet.

-Vi har et maks. antall deltakerbiler på 85 – dersom dette antall oppnås før påmeldingsfristens utløp, må vi sette evt. overskytende på venteliste. Vi oppfordrer derfor til å være tidlig ute med påmeldingen OG betaling av startavgift for å sikre at man får plass!


Siste innlegg
Arkiv

© 2016 Greta Molander Æresklubb