DEL 5: Bekreftelse på deltakelse/betaling


Påmeldingen til Greta Molanders Æresløp 2019 åpner om noen dager! Mens vi venter kommer det i løpet av de nærmeste dagene en del informasjon som er viktig å få med seg - FØR du melder på!

Del 5: I dag handler det om bekreftelse på deltakelse og betaling.

BEKREFTELSE PÅ DELTAGELSE/BETALING

-Som nevnt i et tidligere innlegg, er det viktig at du følger med på at du mottar en umiddelbar bekreftelse på mottatt påmeldingsskjema når du har sendt inn dette.

-Vi har dessverre ikke kapasitet til å sende ut bekreftelse på mottatt betaling til hver enkelt deltaker etter hver enkelt innbetaling – følg med i nettbanken din at pengene har gått ut av din konto og inn på riktig konto.

-Når du har fått bekreftet innsendt påmeldingsskjema og betalingen for startavgiften din samtidig har forlatt kontoen din (og senere deltakeravgiften), er du i praksis sikret plass - med mindre det er lagt ut informasjon om at løpet er fulltegnet og venteliste opprettet. (I 2018 skjedde dette allerede 21. mars.)

-Endelig bekreftelse på deltakelse i løpet sendes ikke ut før etter betalings-forfall 20. mai – da får du også startnummeret ditt. Vi forsøker å sende ut denne samlede bekreftelsen så fort som mulig etter innbetalingsfristen – men det forsinkes evt. dersom det er mangler i påmeldinger/innbetalinger og vi må bruke tid på å nøste opp i dette. (Det er derfor vi presiserer at all informasjon må leses og følges nøye.)

-Purring på manglende innbetalinger kan ikke påregnes – dersom du vil være med på løpet må du selv passe på at du betaler alt i tide.


Siste innlegg
Arkiv

© 2016 Greta Molander Æresklubb