top of page

Greta Molanders Æresløp 2020-AVLYST

Kjære alle deltakere - sjåfører, kartlesere og passasjerer!

Følgende epost har blitt sendt ut til alle påmeldte sjåfører i dag (ingen eposter har kommet i retur, så alle må ha blitt levert der ute i cyperspace et sted):

Greta Molanders Æresløp 2020 er AVLYST pga pågående korona-pandemi!

Vi i styret i Greta Molanders Æresklubb har som alle andre fulgt utviklingen av den pågående pandemien – og for oss har det spesielt vært med tanke på hva slags konsekvenser den vil ha for vårt løp.

Vi var optimistiske og håpet lenge at det ville være mulig å få gjennomført løpet i slutten av august som planlagt, men vi ser nå at det stadig er for mange usikkerhetsmomenter rundt smittesituasjonen og varigheten av de ulike restriksjonene – i tillegg til strategiforskjellen mellom de to landene. Vi har kommet til et punkt hvor det var helt nødvendig å ta en avgjørelse om årets løp – pga. avbestillingsfrister og alle andre bestillinger/forberedelser. Slik situasjonen står i dag kan vi ikke være sikre på at det i det hele tatt vil være mulig – eller trygt for alle 230 deltakerne – å avholde årets løp. Vi ser oss derfor nødt til å ta den tunge avgjørelsen om å avlyse Greta Molanders Æresløp 2020 – det som skulle ha vært det 24. løpet i en uavbrutt rekke.

Vi beklager dette på det sterkeste- ingen gleder seg mer til løp enn oss! Imidlertid går hensynet til folkehelsen foran alt annet – og vi kan ikke se at vi har noe annet alternativ ut ifra situasjonen og forutsetningene som foreligger pr i dag.

Alle deltakere vil få tilbakebetalt start- og deltakeravgift til kontoene som betalingene kom fra. Vi ber imidlertid om litt tålmodighet – dette er en tidkrevende jobb, så det vil ta noen dager før pengene kommer på konto.

Vi ser nå frem mot neste år – og håper og tror verdensituasjonen er en helt annen da! Greta Molanders Æresløp 2021 skal etter planen gå av stabelen den 21.-22. august 2021. Påmelding planlegges åpnet 01.02.2021! NB! Alle påmeldinger for i år annulleres – så alle må melde seg på nytt neste år. Velkommen tilbake!

Vi ønsker alle en god sommer – og at alle kan kjøre veteranbilene sine slik at de trives på mange fine turer – selv om vi ikke kan dra på biltur sammen i august! Vi oppfordrer samtidig flest mulig om å legge veien innom Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær – om det er for lunsj, middag eller bare en kaffekopp! Dette var i år igjen vårt lunsjsted under løpet – de har allerede lidd store tap pga. pandemien – og vår avlysning medfører enda et tap på flere titalls-tusen kroner. Støtt dem derfor gjerne i disse harde tider – slik at de forhåpentligvis kan fortsette å servere oss deilig lunsj i årene som kommer!

Ta vare på helsen og hverandre til vi møtes igjen neste år!

Med vennlig hilsen Styret i Greta Molanders Æresklubb.


Siste innlegg
Arkiv
Greta_Molander Klubb logo.gif
bottom of page