top of page

Del 2 - Kontigent og løpsavgift

Påmeldingen til Greta Molanders Æresløp 2021 åpner om noen dager! Mens vi venter kommer det i løpet av de nærmeste dagene en del informasjon som er viktig å få med seg - FØR du melder på!

Informasjon om påmeldingen er lagt ut tidligere.


Del 2: I dag handler det om medlemskontingenten og løpsavgiften:


KONTINGENT OG LØPSAVGIFT

Medlemskontingent -Medlemskontingenten i Greta Molanders Æresklubb for kalenderåret 2021 er 200,- kr. -Medlemmer betaler lavere startavgift i løpet enn de som ikke er medlemmer. -De som var medlemmer i 2020 fikk tilsendt faktura på kontingenten i januar. Denne fakturaen har forfalt - har du ikke betalt kan det hende du må melde deg inn på nytt. -Du kan melde deg inn samtidig som du fyller inn påmeldingsskjemaet til løpet. -Alle – sjåfører/kartlesere/passasjerer/andre interessenter er hjertelig velkomne som medlemmer! -Greta Molanders Æresklubb er tilknyttet LMK – med gjeldende medlemsfordeler der.

Løpsavgift -Medlemmer av Greta Molanders Æresklubb betaler 500,- kr i løpsavgift. Ikke-medlemmer betaler 850,-kr. -Løpsavgiften betales til konto nr. 1822 61 83120 -NB! Løpsavgiften SKAL betales SAMTIDIG som påmeldingen sendes inn. Den reserverer deg en plass i løpet (med mindre det er opprettet en venteliste) - det holder ikke med å bare fylle ut påmeldingsskjemaet. -Innsendt påmelding uten innbetaling av løpsavgift hensyntas IKKE. -Påmeldingen er bindende – og løpsavgiften vil IKKE bli refundert. -Startnummer tildeles etter dato for innbetaling av løpsavgift og klokkeslett for innsendt påmelding. -Løpsavgiften bidrar til å dekke utgifter til pokaler og andre premier, plaketter til alle deltakende biler, produksjon og trykk av løpsblad og andre trykksaker, vesker, penner, m.m.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page