top of page

Del 3 - Deltakeravgift

Påmeldingen til Greta Molanders Æresløp 2021 åpner om noen dager! Mens vi venter kommer det i løpet av de nærmeste dagene en del informasjon som er viktig å få med seg - FØR du melder på!

Informasjon om påmelding, medlemskontingent og startavgift er lagt ut tidligere.Del 3: I dag handler det om deltakeravgiften:


DELTAKERAVGIFT

Deltakeravgiften kalles også tilvalg/aktiviteter i påmeldingen, og dekker lunsj, middag og overnatting fra lørdag til søndag.


Måltider og overnatting skal forhåndsbestilles i forbindelse med påmeldingen, OG forhåndsbetales senest 30. april 2021.

Det er valgfritt om man ønsker å benytte seg av det foreslåtte lunsjtilbudet, overnattingstilbudet og festmiddagen. Vi har derfor ingen fast deltakeravgift for hele arrangementet, da dette er avhengig av hvilke alternativer man ønsker. Disse valgene gjør man ved påmeldingen, og prisene er også oppgitt der. Det er ikke mulig å bestille måltider og overnatting direkte hos våre samarbeidspartnere.


Lunsj -Lunsjen koster kr. 195,- pr. person. I år gjør vi en annen vri på lunsjen. Vi stopper underveis og henter de forhåndsbestilte nistepakkene - det blir da opp til hver enkelt bil hvor og når det passer å spise lunsj. I fint vær kan det bli en liten piknik ved siden av bilen på et hyggelig stoppested? Denne endringen gjør vi både av smittevernshensyn siden vi under måltidet vil være mer spredt - men ikke minst håper vi at dette også kan være noe tidsbesparende, da vi skal kjøre langt og ønsker å få så korte stopp som mulig underveis. -Nistepakken skal inneholde røkt laks med egg, rekesalat, roastbiff med potetsalat, karbonade med løk, brød og smør. -Alle som har bestilt lunsj vil få utdelt lunsjbilletter i løpsmappen. Disse billettene skal byttes mot nistepakkene på hentestedet, slik at antallene stemmer.


Middag -Festmiddagen lørdag kveld på Scandic Park Hotell i Sandefjord koster 765,- NOK pr. person. –Dette er en tre-retters middag, inkludert kaffe og en velkomstdrink før måltidet. Evt. annet drikke i tillegg må kjøpes av den enkelte. -NB! Det er strengt forbudt å ta med egne alkoholholdige drikkevarer i hotellets fellesarealer som dekkes av skjenkekontroll!

Overnatting på Scandic Park Hotell: -Enkeltrom koster 1030,- NOK pr rom. -Dobbeltrom koster 1230,- NOK pr. rom. -Trippelrom koster 1630,- NOK pr. rom. -Firemannsrom koster 1830,- NOK pr. rom. -Frokost er inkludert for alle


Betaling av deltakeravgift -Deltakeravgiften som dekker lunsj, middag og overnatting skal betales SENEST 30. april til

konto nr. 1822 61 83120. -Når påmeldingen er ferdig utfylt og sendt inn, vil du få en bekreftelse på mottatt påmelding - og her vil det være vedlagt faktura(er) som viser sammendrag av det du har bestilt og hvor mye du skal betale. -NB - VIKTIG TIPS! Vårt tips er når du likevel skal inn i nettbanken for å betale startavgiften, legger du samtidig deltaker-/aktivitetsavgiften inn til betaling med forfall senest 30. april. Dersom du må foreta endringer på påmeldingen som har innvirkning på deltakeravgiften, har du fortsatt mulighet til også å gjøre endringer i nettbanken din. Dersom du ikke må foreta noen endringer slipper du å glemme og betale deltakeravgiften hvis du allerede har lagt den på forfall.

-Påmeldingen er bindende – deltakeravgiften refunderes som hovedregel ikke. (Vi har kontraktsfestede avtaler med våre samarbeidspartnere - også med forhåndsbetaling og tidlige avbestillingsfrister.)

Siste innlegg
Arkiv
Greta_Molander Klubb logo.gif
bottom of page