top of page

Del 5 - Bekreftelse på deltagelse/betaling

Påmeldingen til Greta Molanders Æresløp 2021 åpner om få dager! Mens vi venter kommer det en del informasjon som er viktig å få med seg - FØR du melder på!

Informasjon om påmelding, medlemskontingent, startavgift, deltakeravgift og bilde av løpsbilen er lagt ut tidligere.


Del 5: Denne gangen handler det om bekreftelse på deltakelse og betaling.


BEKREFTELSE PÅ DELTAGELSE/BETALING

-Som nevnt tidligere skal du motta en umiddelbar bekreftelse på mottatt påmelding - etter at du i starten av påmeldingsprosessen har registrert deg som bruker med korrekt epostadresse.

-Sammen med denne bekreftelsen mottar du fakturaer - ene fakturaen er på løpsavgiften, som skal betales umiddelbart - og den andre fakturaen dekker tilvalgsaktivitetene du har valgt (overnatting/bespisning), og denne skal betales senest 30. april. I tillegg er det en faktura på medlemskontingent til dem som melder seg inn i klubben samtidig - denne skal også betales umiddelbart.

-Vi har dessverre ikke kapasitet til å sende ut bekreftelse på mottatt betaling til hver enkelt deltaker etter hver enkelt innbetaling – følg med i nettbanken din at pengene har gått ut av din konto og inn på riktig konto.

-Når du har fått bekreftet innsendt påmeldingsskjema og betalingen for løpsavgiften din samtidig har forlatt kontoen din (og senere deltakeravgiften), er du i praksis sikret plass.

-Endelig bekreftelse på deltakelse i løpet sendes ikke ut før etter betalingsforfall 30. april – da får du også startnummeret ditt. Vi forsøker å sende ut denne samlede bekreftelsen så fort som mulig etter innbetalingsfristen – men det forsinkes evt. dersom det er mangler i påmeldinger/innbetalinger og vi må bruke tid på å nøste opp i dette. (Det er derfor vi presiserer at all informasjon må leses og følges nøye!) Vi vil uansett bruke noe tid på å få kontrollert alt manuelt (i tillegg til at vi også har fulle jobber utenom) - så det er ikke sikkert du hører fra oss før i slutten av mai/begynnelsen av juni - vi gjør det så fort vi rekker!

-Purring på manglende innbetalinger kan ikke påregnes – dersom du vil være med på løpet må du selv passe på at du betaler alt i tide! Hvis du ombestemmer deg og ikke vil være med likevel, er det viktig at du gir oss direkte beskjed - ikke bare lar være å betale! Men husk at påmeldingen er bindende!

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page