top of page

Del 6 - Endringer/avmelding

Påmeldingen til Greta Molanders Æresløp 2021 åpner i morgen! Mens vi venter er det en del informasjon som er viktig å få med seg - FØR du melder på!

Informasjon om påmelding, medlemskontingent, startavgift, deltakeravgift og bekreftelse på deltakelse er lagt ut tidligere.


Del 6: Denne gangen handler det om endringer, evt. avmelding.


ENDRINGER/AVMELDING

-Etter at du har sendt inn påmeldingen første gang, er det mulig å logge seg inn igjen på påmeldingen og gjøre endringer på alle opplysningene du har lagt inn.

-NB! Det er viktig å merke seg at etter at påmeldingen stenges 30. april vil det ikke lenger være mulig å foreta noen endringer av bestillingene.

-Ved evt. tekniske problemer som oppstår etter denne dato og som gjør at man er nødt til å benytte en annen løpsbil enn opprinnelig påmeldt, vil vi gjerne ha beskjed om dette så snart som mulig. Imidlertid kan det ikke garanteres at opplysninger og bilde av den andre bilen kommer med i løpsbladet, da produksjonen av bladet igangsettes umiddelbart etter 30. april.

-NB! Påmeldingen er BINDENDE – vær sikker på at du har mulighet til å delta før du sender inn påmelding og betaling.

-Vi har kontraktfestede bestillings- og betalingsfrister hos hotell og lunsjsted + vi bestiller diverse løpsmateriell i god tid før løpet. Vi har derfor ikke mulighet til å refundere innbetalte avgifter ved avmelding, da vi også er tidlig bundet til å betale det vi har bestilt ut i fra de påmeldinger vi har mottatt.

-Ved sykdom må man evt. benytte sin reiseforsikring.

-Skjer det noe uforutsett som gjør at du ikke har mulighet til å delta likevel, må vi ha beskjed om dette så snart som mulig.

Siste innlegg
Arkiv
Greta_Molander Klubb logo.gif
bottom of page