top of page

Greta Molanders Æresløp 2021 - Avlyst

Kjære alle deltakere!


Alle påmeldte sjåfører skal allerede ha mottatt informasjon pr epost om styrets beslutning angående årets planlagte løp.


Vi var veldig optimistiske lenge i år, og håpet at det ville være mulig å få gjennomført løpet i slutten av august som planlagt, men vi ser nå at det stadig er for mange usikkerhetsmomenter rundt smittesituasjonen og ikke minst varigheten av de ulike restriksjonene. Pr i dag er det kun lov å samles 100 personer inne i privat arrangement i leide lokaler, og vi er 177 stk.


Vi kom til et punkt hvor det var helt nødvendig å ta en avgjørelse om årets løp – pga. avbestillingsfrister og alle andre bestillinger/forberedelser. Vi forhandlet oss frem til så sene avbestillingsfrister som leverandørene kunne strekke seg før de ville ha forhåndsbetaling. Slik situasjonen står i dag kan vi dessverre ikke være sikre på at det i det hele tatt vil være mulig – eller trygt for alle deltakerne – å avholde årets løp. Vi ser oss derfor nødt til å ta den tunge avgjørelsen om å avlyse Greta Molanders Æresløp 2021 – det som skulle ha vært 25 års jubileum.


Vi beklager dette på det sterkeste nok en gang - ingen gleder seg mer til løp enn oss! Imidlertid går hensynet til folkehelsen foran alt annet – og vi kan ikke se at vi har noe annet alternativ ut ifra situasjonen og forutsetningene som foreligger pr i dag.


Alle deltakere vil få tilbakebetalt start- og deltakeravgift til kontoene som betalingene kom fra. Vi ber imidlertid om litt tålmodighet – dette er en tidkrevende jobb, så det vil ta noen dager før pengene kommer på konto.


Vi ser nå frem mot neste år – og håper og tror på nytt at situasjonen er en helt annen da! NB! Alle påmeldinger for i år annulleres – så alle må melde seg på på nytt neste år. Velkommen tilbake!


Vi ønsker alle en god sommer – og at alle kan kjøre veteranbilene sine slik at de trives på mange fine turer – selv om vi ikke kan dra på biltur sammen i august!


Ta vare på helsen og hverandre til vi møtes igjen neste år!


Med vennlig hilsen


Styret i Greta Molanders Æresklubb.

Siste innlegg
Arkiv
Greta_Molander Klubb logo.gif
bottom of page